Induktiopolttimet

Induktio on uusin ruoanlaitossa käyttöön otettu lämmitysmenetelmä. Induktioteknologia perustuu elektromagneettiseen kenttään, jonka takia induktiopolttimilla käytettävillä ruoanlaittovälineillä on oltava ferromagneettista materiaalia pohjassa. Sähköisiin generaattoreiihin kytketyt induktorit sijaitsevat lasikeraamisen pinnan alla.

Induktio mahdollistaa erittäin tarkan lämmönsäätelyn. Vain suorassa yhteydessä keittiövälineeseen oleva alue lämpenee kunnolla, samalla kun muu pinta pysyy kylmänä.

Lacanche-liesiin on saatavilla kolme tai viisi induktiopoltinta, ja halutessasi voit lisätä vielä kaksi poltinta lisäosana. Hyvin suunnitellut polttimet, jotka yhdistävät eri lämmitysalueita, antavat sinulle mahdollisuuden käyttää erikokoisia keittiövälineitä.

Lämpötilan säätely
Hallintalaitteet ”virta päällä-varoituksella”, mahdollistavat nopeita ja helppoja muutoksia lämpötilaan. Lasikeraamisen pinnan alla olevat lämpötilamittarit auttavat sinua seuraamaan, miten lämmitysalue vastaa säätöihin.

> Suunnittele unelmiesi liesi
> Lue muista Lacanche-lisäosista