Uutiset
Tutustu uusimpiin julkaisuihimme Instagram-tilillämme : Lacanche.officiel
3 täysin uutta väriä!
Lacanche-hellojen väripaletti on kasvanut kolmella uudella emalivärillä: Korallinsininen Tästä lähtien voit valita 23 hehkuvasta emaliväristä.
Limenvihreä
Ruusukvartsi
Tutustu Lacanchen kolmeen uutuusväriin
Lacanche-hellojen väripaletti on kasvanut kolmella uudella emalivärillä:
Fajanssinharmaa
Oliivinvihreä
Kirsikanpunainen
Tästä lähtien voit valita 20 hehkuvasta emaliväristä.
Bocuse d’Or
Lacanche mukana maailman arvostetuimmassa keittokilpailussa. Vuonna 2011 Lacanche oli ylpeästi mukana Bocuse d’Or -kilpailussa – ruoanlaiton epävirallisissa maailmanmestaruuskisoissa. Kyseisen vuoden finaali huipentui tanskalaiskokki Rasmus Kofoedin voittoon. Bocuse d’Or on järjestetty vuodesta 1987 lähtien, ja se kokoaa 24 huippukokkia eri puolilta maailmaa kilpailemaan toisiaan vastaan kahden päivän ajan. Kilpailu pidetään joka toinen vuosi tammikuussa Lyonin lähellä, Eurexpo-messukeskuksessa, osana kansainvälistä ravintola-, hotelli- ja cateringalan suurtapahtumaa Sirhaa (Salon International de la Restauration, de l’Hôtellerie et de l’Alimentation). Maailman huiput arvioimassa maailman huippuja Kilpailun tuomaristona toimii joukko maailman arvostetuimpia keittiömestareita. Jokainen osallistuja valmistaa liha- ja kalaruoan, jotka tuomaristo arvioi sekä maun, teknisen taidon että esillepanon perusteella. Bocuse d’Or on toiminut ponnahduslautana monille huippukokeille, jotka ovat sittemmin jättäneet pysyvän jäljen gastronomian maailmaan. Mukana ovat olleet muun muassa: Jacky Fréon (voittaja 1987), Michel Roth (1991), Régis Marcon (1995), Yannick Alléno (hopea 1999), François Adamski (2001), Serge Vieira (2005), Fabrice Desvignes (2007) Lacanchen rooli kisassa kuvastaa sen asemaa ammattilaiskeittiöiden luottovälineenä, jossa yhdistyvät tekninen suorituskyky, kestävät materiaalit ja klassinen ranskalainen käsityötaito.