TukiUutisetYhteystiedot

Logon

Napoleon rapeaa Serrano-kinkkua ja munakoisoconfitia, piquillo-paprikakoolis

  1. Kuumenna uuni 90 asteeseen.
  2. sytytä Tradition-liesikupu keskilämmöllä.
  3. kuori munakoisot ja leikkaa 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  4. kuumenna oliiviöljy paistinpannussa.
  5. paahda munakoisoviipaleet molemmin puolin, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet.
  6. Lisää valkosipulinkynnet ja mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla.
  7. Peitä pannu ja kypsennä noin 20 minuuttia Tradition-lieden sivussa tarkistamalla säännöllisesti, ettei se pala.
  8. Leikkaa kinkkuviipaleet 6 cm:n neliöiksi.
  9. Aseta leivinpaperilla vuoratulle pellille.
  10. Paista kinkkua uunissa 10 minuuttia.
  11. valuta ja leikkaa piquillo-paprikat pieniksi paloiksi.
  12. nesteytä ne sauvasekoittimella ja lisää tarvittaessa hieman vettä apuna käyttäen.
  13. mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla.
  14. Tarjoilua varten kasaa lautasen keskelle kolme viipaletta munakoisoa vuorotellen kolmen kinkkuviipaleen kanssa.
  15. Kaada päälle kaksi ruokalusikallista piquillo coulis'ta.
  16. Koristele muutamalla ruohosipulin oksalla.

6 HENKILÖLLE 

VaikeusasteKeskivaikea 

Valmisteluaika20 minuuttia 

Kypsennysaika30 minuuttia 

LACANCHE-TYÖKALUT 

Kuumalevy

Uuni

AINESOSAT 

  • 700 g munakoisoja
  • 4 hieman paksua viipaletta Serrano-kinkkua.
  • 160 g piquillo-paprikaa.
  • 20 cl oliiviöljyä
  • Ruohosipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Sokeri, suola ja pippuri

KEITTIÖVÄLINEET 

  • 1 kuorimaveitsi
  • 1 matala paistinpannu
  • 1 leivinpelti
  • Leivinpaperia
  • 1 sähköinen sauvasekoitin