Tuki • Uutiset • Yhteystiedot
alkupalat Pääruoat jälkiruoat
Kielikampelaruladit kasvisten kera
Tillillä maustetut kampasimpukat
Crêpes Parmentier
Coq au vin
Naudan ulkofilee hanhenmaksakuoressa
Merikampelaa niçoise-tyyliin
Kani pieninä paloina tomaatticonfitin kera
Grillattuja naudanlihan suikaleita paprikan ja fenkolisalaatin kanssa
Paneroitu meriahven sipuli-appelsiinimarmeladin kera
Vapaasti kasvatettua kanaa Pinot Noir -kastikkeessa
Kananrinta purjolla ja täysjyväviljan dijon-sinapilla
Turskanfilee rosmariinin ja höyrytettyjen vihannesten kera, beurre blancia
Höyrytetty karitsan reisi marokkolaisilla mausteilla
Hunajaa ja inkivääriä sisältäviä grillattuja naudanlihasuikaleita, korianterikurkkua ja chiliparsakaalin kukkasia.
LACANCHE INTERNATIONAL I KÄYTTÖEHDOT