Aseta paahtopaisti paistovuokaan.
Annostele päälle voita. Kuumenna uuni 230 asteeseen.
- Laita naudanfilee uuniin ja kypsennä puoli tuntia (noin 10 minuuttia 230 asteessa).
- Ota filee pois, mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä. Tyhjennä paistinpannu ja valuta mehut pois.
- Päällystä filee foie gras -vaahdolla.
- Kauli lehtitaikina.
ASETA SE KEVYESTI ÖLJYTYLLE PELLILLE. - ESILÄMMITÄ UUNI 230 ASTEESEEN.
Aseta filee pistelemättä lihaa lehtitaikinan keskelle ja sulje se. - KORISTELE YLIJÄÄNEELLÄ TAIKINALLA, SIVELE MUNANKELTUAISELLA JA PAISTA 15 MINUUTTIA (UUNI 220°).
6 HENKILÖLLE
VaikeusasteKeskivaikea
Valmisteluaika20 minuuttia
Kypsennysaika10 - 15 min
LACANCHE-TYÖKALUT
Uuni
AINESOSAT
- 1 kg naudanlihafileetä ilman palttinaa tai narua
- 1 hanhenmaksavaahto
- 500 g lehtitaikinaa
- 1 kananmuna
- 40 g voita
- suolaa ja pippuria
KEITTIÖVÄLINEET
- 1 vatkain
- 1 leivinpelti
- 1 paistovuoka
- 1 pieni lasikannu
- 1 taipuisa metallilastalla