TukiUutisetYhteystiedot

Logon

Naudan ulkofilee hanhenmaksakuoressa

Aseta paahtopaisti paistovuokaan.

Annostele päälle voita. Kuumenna uuni 230 asteeseen.

  1. Laita naudanfilee uuniin ja kypsennä puoli tuntia (noin 10 minuuttia 230 asteessa).
  2. Ota filee pois, mausta suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä. Tyhjennä paistinpannu ja valuta mehut pois.
  3. Päällystä filee foie gras -vaahdolla.
  4. Kauli lehtitaikina.
    ASETA SE KEVYESTI ÖLJYTYLLE PELLILLE.
  5. ESILÄMMITÄ UUNI 230 ASTEESEEN.
    Aseta filee pistelemättä lihaa lehtitaikinan keskelle ja sulje se.
  6. KORISTELE YLIJÄÄNEELLÄ TAIKINALLA, SIVELE MUNANKELTUAISELLA JA PAISTA 15 MINUUTTIA (UUNI 220°).

6 HENKILÖLLE 

VaikeusasteKeskivaikea 

Valmisteluaika20 minuuttia 

Kypsennysaika10 - 15 min 

LACANCHE-TYÖKALUT 

Uuni

AINESOSAT 

  • 1 kg naudanlihafileetä ilman palttinaa tai narua
  • 1 hanhenmaksavaahto
  • 500 g lehtitaikinaa
  • 1 kananmuna
  • 40 g voita
  • suolaa ja pippuria

KEITTIÖVÄLINEET 

  • 1 vatkain
  • 1 leivinpelti
  • 1 paistovuoka
  • 1 pieni lasikannu
  • 1 taipuisa metallilastalla