- Leikkaa kani 8 osaan.
- Aseta tomaatit puoliksi leikattuina paistovuokaan.
- Laita uuniin 45 minuutiksi 180 asteeseen.
- Tee pekoniviipaleen päälle pieniä paketteja;
Aseta kanin palanen, maksaviipale, sitruunaviipale ja timjamin oksa. - Kääri ja sido.
- Ruskista paketit pannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää valkoviini, vesi, laakerinlehti ja valkosipuli.
Anna kypsyä ¾ tuntia haudutetulla levyllä.
Kastikkeen pitäisi vähentyä. - Kun tomaatit ovat sokeroituneet, poista kuori.
- Pursota hedelmäliha kasvismyllyn läpi ja mausta suolalla ja pippurilla. PIDÄ LÄMPIMÄNÄ;
- Leikkaa säikeet paketeista ja tarjoile kastikkeen, tomaattikonfitin ja tuoreen pastan kanssa.
4 HENKILÖLLE
VaikeusasteKeskivaikea
Valmisteluaika40 minuuttia
Kypsennysaika45 minuuttia
LACANCHE-TYÖKALUT
Elävä tuli
Uuni
Kuumalevy
AINESOSAT
- 1 1,2 kg painava kani ja sen maksa.
- 8 ohutta viipaletta savupekonia.
- 1 kg kypsiä tomaatteja
- 1 käsittelemätön sitruuna
- 6 valkosipulinkynttä
- Timjami, laakerinlehti
- oliiviöljy
- 1 lasi valkoviiniä
KEITTIÖVÄLINEET
- 1 emaloitu valurautapannu
- 1 paistovuoka
- 1 leikkuulauta
- 1 suuri veitsi
- 1 ruokamylly
- 1 kulho
- keittiönaru