TukiUutisetYhteystiedot

Logon

Kani pieninä paloina tomaatticonfitin kera

  1. Leikkaa kani 8 osaan.
  2. Aseta tomaatit puoliksi leikattuina paistovuokaan.
  3. Laita uuniin 45 minuutiksi 180 asteeseen.
  4. Tee pekoniviipaleen päälle pieniä paketteja;
    Aseta kanin palanen, maksaviipale, sitruunaviipale ja timjamin oksa.
  5. Kääri ja sido.
  6. Ruskista paketit pannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Lisää valkoviini, vesi, laakerinlehti ja valkosipuli.
    Anna kypsyä ¾ tuntia haudutetulla levyllä.
    Kastikkeen pitäisi vähentyä.
  8. Kun tomaatit ovat sokeroituneet, poista kuori.
  9. Pursota hedelmäliha kasvismyllyn läpi ja mausta suolalla ja pippurilla. PIDÄ LÄMPIMÄNÄ;
  10. Leikkaa säikeet paketeista ja tarjoile kastikkeen, tomaattikonfitin ja tuoreen pastan kanssa.

4 HENKILÖLLE 

VaikeusasteKeskivaikea 

Valmisteluaika40 minuuttia 

Kypsennysaika45 minuuttia 

LACANCHE-TYÖKALUT 

Elävä tuli

Uuni

Kuumalevy

AINESOSAT 

  • 1 1,2 kg painava kani ja sen maksa.
  • 8 ohutta viipaletta savupekonia.
  • 1 kg kypsiä tomaatteja
  • 1 käsittelemätön sitruuna
  • 6 valkosipulinkynttä
  • Timjami, laakerinlehti
  • oliiviöljy
  • 1 lasi valkoviiniä

KEITTIÖVÄLINEET 

  • 1 emaloitu valurautapannu
  • 1 paistovuoka
  • 1 leikkuulauta
  • 1 suuri veitsi
  • 1 ruokamylly
  • 1 kulho
  • keittiönaru