Täytettä varten
Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
Peitä ja anna marinoitua jääkaapissa 3 tuntia.
Kun täyte on marinoitunut, valmista taikina.
Taikina
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
Lisää vettä vähän kerrallaan ja sekoita, kunnes saat tasaisen taikinan, jonka voit pyörittää palloksi.
Anna levätä 15 minuuttia pyyhkeellä peitettynä.
Jaa taikina 12 yhtä suureksi palloksi ja pidä ne pyyhkeen alla.
Bak Pow
Litistä jokainen pallo ympyräksi.
Aseta CS täytettä ympyrän keskelle ja sulje taikina palloksi.
Käännä pallo pienelle leivinpaperin ruudulle, aseta se rei'itettyyn vuokaan ja peitä pyyhkeellä.
Toistetaan toimenpide seuraaville briochineille.
Täytä polykokkari vedellä ensimmäiseen merkkiin asti.
Säädä termostaatti 100 asteeseen.
Poista pyyhe ja aseta rei'itetty levy polykokkiin.
Kypsennä pasteijoita 10 minuuttia.
Kypsennyksen päätteeksi leivonnaisten on oltava pyöreitä, pulleita ja kiiltäviä. Pasteijan on oltava samalla kimmoisaa ja pehmeää. 10 minuutin pitäisi riittää. Älä kypsennä niitä liikaa, sillä ne kuivuvat.
Poista vuoka polykattilasta, laske termostaatti 40 asteeseen ja lisää 1 litra kylmää vettä.
Laita vuoka takaisin polykattilaan peitettynä. Pateet säilyvät näin lähes tunnin ajan.
Tarjoile kuumana pienen kulhon soijakastikkeen kanssa, joka on maustettu ohuilla valkosipulin viipaleilla, sokerilla ja etikalla.
12 HENKILÖLLE
VaikeusasteHelppo
Valmisteluaika40 minuuttia
Kypsennysaika10 minuuttia
LACANCHE-TYÖKALUT
Gastroliesi + Monitoimikeitin
AINESOSAT
Taikina
- 2 rkl leivinjauhetta
- 455 g tavallisia jauhoja
- 40g sokeria
- suolaa
- 55g voita
- 200 ml kuumaa vettä
Sianlihan täyte (*)
- 1 kg jauhettua sianlihaa
- 3 CC soijakastiketta
- 2 rkl osterikastiketta
- 4 rkl sokeria
- 2 rkl valkosipulijauhetta
- 1 rkl seesamiöljyä
- 4 rkl tavallista maapähkinävoita
- 1 kuivattu linnunsilmächili, murskattuna.
- 3 rkl maissijauhoa
- 1 sipuli, hienonnettu
- 20 g kuivattuja sieniä
- suolaa ja pippuria
KEITTIÖVÄLINEET
- 3 kulhoa
- 1 puulusikka
- rasvanpitävä paperi
- venytyskalvo