KOTISIVU I UUTISET I JÄLLEENMYYJÄT I 3D

Lacanche

Se connecter

Ammattitaito

Lacanchen liedet hakevat inspiraationsa suoraan huippukokkien välineistä, ja ne ovat luovia apuvälineitä, jotka jatkuvasti yrittävät lisätä teknologista etumatkaansa. Vaikka liedet ovat saavuttaneet ikonisen maineen, niiden tehokkuus ja luotettavuus ovat tunnettuja ammatimaisesta tasostaan.

Laadukas valmistusprosessi

Lacanche käyttää liesissään vain ensiluokkaisia materiaaleja kuten terästä, ruostumatonta terästä, valurautaa ja emalia. Liesien laatu on käsinkosketeltavaa ja laadukkaat materiaalit tuovat lisämukavuutta käyttökokemukseen.
Materiaalien valinnoista, osien luotettavuudesta ja yksittäistä tilausta kohden tehtävästä emaliviimeistelyn laadusta pidetään jatkuvaa, johdonmukaista huolta. Lacanchen ”salainen ainesosa” löytyy kuitenkin tarkkaan varjellusta tieto- ja käsityötaidosta. Jokainen liesi on ainutlaatuinen ja kasataan käsin. Mikään ei korvaa expertin koulutettua silmää tai taitavia käsiä.

Lacanchen verrattomat emalivärit

Perinteisen emalin laatu, intesiivisine, hehkuvine väreineen, on toinen Lacanchen erikoisuuksista. Kaksi tai kolme emalikerrosta poltetaan korkeassa lämpötilassa(850°C), Lacanhelle tyyppillisen tyylikkään ja maltillisen ilmeen saavuttamiseksi. Voit valita 24:stä vivahdekkaasta sävystä, jotka viimeistelevät lietesi ja tekevät siitä vielä ainutlaatuisemman ja helppohoitoisemman. Emalivärin valmistusprosessin myötä on tarvittaessa myös mahdollista luoda juuri sinulle sopiva, henkilökohtainen väri.

Ympäristöystävällinen henki

Lacanchen liedet ja niiden osat valmistetaan enimmäkseen metalleista kuten teräksestä, ruostumattomasta teräksestä, emalista, kuparista, messingistä, valuraudasta ja  aluminiumista, ja ne ovat enemmän kuin 90% kierätettävissä.
Lacanche painottaa suuresti osien ja komponenttien valmista saatavuutta ja mahdollistaa myös, pyynnöstä ja tekniikan salliessa, emaliviimeistelyn korvaamisen lieden värin muuttamiseksi.
Lacanche on myös sitoutunut kunnioittamaan ”ekosuunnittelun” sääntöjä ja periaatteita tuotannossaan ja innovaatioden kehittämisessään. Ranskassa, Lacanche on virallisesti tunnustetun Eco-Systèmes in jäsen. Järjestö on perustettu tuottajien ja jakelijoiden toimesta elpymisen, kestävyyden ja kierrätyksen edistämiseksi.