Erityisosaaminen
Lacanche – ranskalaisen keittiölaitteen edelläkävijä jo kahden vuosisadan ajan
Lacanche-valimon alkuvaiheessa 1700- ja 1800-lukujen taitteessa tuotanto keskittyi yksinkertaisiin esineisiin, joita valmistettiin pieninä erinä paikalliseen käyttöön. Merkittävä käänne tapahtui 1800-luvun alussa, kun uudet tuotantolaitteet mahdollistivat sekundäärisen valuraudan valmistuksen – kehitys, joka avasi tien ruokakeraamisten ja kotitaloustuotteiden laajamittaiselle tuotannolle. Ensimmäiset ranskalaiset liedet syntyivät Lacanchessa Ensimmäiset Lacanchessa valmistetut ”liesi-pannut”, liedet ja keittiöhellat olivat ensimmäisiä laatuaan Ranskassa. Ne suunniteltiin alusta alkaen niin kotien kuin ravintoloiden tarpeisiin, mikä teki Lacanchesta alan edelläkävijän. 1900-luku toi muodon, värin ja teknologian 1900-luvulla keittiölaitteet kehittyivät yhä hienostuneemmiksi ja esteettisemmiksi. Uudet materiaalit, kuten teräslevyt ja värillinen emali, mahdollistivat paitsi käytännöllisyyden myös ajattoman designin – jotkin tuon ajan mallit ovat tänä päivänä haluttuja keräilyesineitä. Samalla myös ergonomia, käyttömukavuus ja lämpöteknologia kehittyivät. Innovatiiviset lämmitystekniikat ja termostaattisäädöt paransivat ruoanlaittokokemusta merkittävästi. Nykyajan keittotasot – yksinkertaisia, vankkoja ja standardien mukaisia Lacanchen keittotasot säilyttävät yhä yksinkertaisen ja kestävän rakenteensa, mutta kehittyvät jatkuvasti vastaamaan uuden ajan vaatimuksia. Ne täyttävät lukuisia kansainvälisiä laatu- ja turvallisuusstandardeja, ja ovat eurooppalaisten energiatehokkuus- ja turvallisuusmääräysten mukaisia. Lacanche jatkaa perinteitä uudistamalla – yhdistäen vuosisatojen kokemuksen ja nykypäivän teknologian keittiölaitteiksi, joita arvostetaan sekä kotikeittiöissä että ammattilaisten käytössä ympäri maailman.