TukiUutisetYhteystiedot

Logon

Erityisosaaminen

 

Lacanche – ranskalaisen keittiölaitteen edelläkävijä jo kahden vuosisadan ajan

Lacanche-valimon alkuvaiheessa 1700- ja 1800-lukujen taitteessa tuotanto keskittyi yksinkertaisiin esineisiin, joita valmistettiin pieninä erinä paikalliseen käyttöön.

Merkittävä käänne tapahtui 1800-luvun alussa, kun uudet tuotantolaitteet mahdollistivat sekundäärisen valuraudan valmistuksen – kehitys, joka avasi tien ruokakeraamisten ja kotitaloustuotteiden laajamittaiselle tuotannolle.

Ensimmäiset ranskalaiset liedet syntyivät Lacanchessa

Ensimmäiset Lacanchessa valmistetut ”liesi-pannut”, liedet ja keittiöhellat olivat ensimmäisiä laatuaan Ranskassa. Ne suunniteltiin alusta alkaen niin kotien kuin ravintoloiden tarpeisiin, mikä teki Lacanchesta alan edelläkävijän.

1900-luku toi muodon, värin ja teknologian

1900-luvulla keittiölaitteet kehittyivät yhä hienostuneemmiksi ja esteettisemmiksi. Uudet materiaalit, kuten teräslevyt ja värillinen emali, mahdollistivat paitsi käytännöllisyyden myös ajattoman designin – jotkin tuon ajan mallit ovat tänä päivänä haluttuja keräilyesineitä.

Samalla myös ergonomia, käyttömukavuus ja lämpöteknologia kehittyivät. Innovatiiviset lämmitystekniikat ja termostaattisäädöt paransivat ruoanlaittokokemusta merkittävästi.

Nykyajan keittotasot – yksinkertaisia, vankkoja ja standardien mukaisia

Lacanchen keittotasot säilyttävät yhä yksinkertaisen ja kestävän rakenteensa, mutta kehittyvät jatkuvasti vastaamaan uuden ajan vaatimuksia. Ne täyttävät lukuisia kansainvälisiä laatu- ja turvallisuusstandardeja, ja ovat eurooppalaisten energiatehokkuus- ja turvallisuusmääräysten mukaisia.

Lacanche jatkaa perinteitä uudistamalla – yhdistäen vuosisatojen kokemuksen ja nykypäivän teknologian keittiölaitteiksi, joita arvostetaan sekä kotikeittiöissä että ammattilaisten käytössä ympäri maailman.