KOTISIVU I UUTISET I JÄLLEENMYYJÄT I 3D

Lacanche

Se connecter

Lisävaihtoehtoja

Kaasupolttimet

Ammattikokit ovat aina suosineet kaasupolttimia niiden suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden takia. Kaasupolttimilla on monta etua: ei rajoituksia pannulle tai kattilalle, jota käytetään, helppo nähdä, jos liekki on liian korkealla tai matalalla, ja säätää liekkiä pannun tai kattilan mukaan. Polttimet koostuvat kahdesta osasta, jotka molemmat ovat irroitettavissa. Polttimen runko valutetusta aluminiumista muodostaa alaosan ja polttimen yläosan muodostava osa on tehty messingistä. Molemmat osat voidaan irroittaa puhdistuksen helpottamiseksi. Neuvoja ja huoltovinkkejä löydät käyttöoppaasta, joka tulee jokaisen Lacanche-lieden mukana.
Pannutuet emaloidusta raudasta ovat eritysien kestäviä. Ne tukevat perinteisiä ruoanlaittovälineitä kuten paistinpannuja, kattiloita ja vuokia, kuten myös grillilevyjä sekä wok-rengasta. Myös tuet voi halutessaan poistaa.

Lämpötilan säätely
Lacanchen kaasuliesissä on saatavilla eritehoisia kaasupolttimia (1.5-5 kW). Polttimilla on erittäin alhainen asetus, joka mahdollistaa hauduttamisen. Täydellä liekillä polttimet tuottavat vakuuttavaa lämmitystehoa. Polttimet käynnistetään sähköllä ja niissä on termoelektrinen liekinvalvontajärjestelmä, ”Flame Supervision Device (FSD). Hyvin suunniteltu poltin mahdollistaa isompienkin keittiövälineiden käytön: 5 kW polttimella välineet voivat olla jopa 40cm halkaisijaltaan.

> Suunnittele unelmiesi liesi