Sähkökeraamiset levyt
Keraaminen liesi – monipuolinen valinta kaikille keittoastioille
Lacanchen sähkötoiminen keraaminen liesi käyttää lämmönlähteenä infrapunalämmitystä, joka on sijoitettu lasikeraamisen pinnan alle. Tämä pinta toimii sekä lämpöalustana että tukena keittoastioille. Lämmityksessä on tietty lämpöinertia, mutta pienellä harjoittelulla keraamisella liedellä voidaan saavuttaa erinomaisia ruoanlaittotuloksia. Toisin kuin induktioliedet, keraaminen liesi toimii kaikenlaisten astioiden kanssa – myös niiden, joissa ei ole magneettista pohjaa. Parhaan tehokkuuden saavuttamiseksi keittoastian pohjan tulisi olla tasainen, jotta lämpö jakautuu tasaisesti. Emaloidut valurautapannut, haudutuspadat ja paistinpannut soveltuvat erinomaisesti tähän käyttöön. Puhdistus ja huolto Lasikeraaminen pinta on helppo puhdistaa: Tärkeää: Poista sokeri tai sokeripitoiset ruoat (esim. hillot) välittömästi pinnalta. Kuumentuessaan sokeri muuttuu karamelliksi ja voi sulautua pysyvästi lasikeraamiseen pintaan.