TukiUutisetYhteystiedot

Logon

Monitoimikeitin

 

Monitoimikeitin – höyryä, pastaa ja lämpimänäpitoa yhdellä ratkaisulla

Lacanchen monitoimikeitin on monipuolinen ruoanlaittoväline, joka soveltuu kolmeen eri käyttötarkoitukseen:

  • Höyrykeitin
  • Upotuskeitin vihanneksille ja pastalle
  • Vesihaude ruoan lämmittämiseen ja lämpimänä pitämiseen

Terveellistä ja hellävaraista kypsennystä

Höyrykypsennys säilyttää raaka-aineiden ravintoarvon, rakenteen ja maun erinomaisesti. Se soveltuu erityisesti vihanneksille, kalalle ja vaalealle lihalle.

Esimerkiksi siipikarja voidaan esikypsentää höyryssä ja viimeistellä uunissa – lopputulos on mehukas ja tasapainoinen.

Lämmitys ja lämpimänä pito

Kun monitoimikeitintä käytetään vesihauteena, siihen voidaan yhdistää lisävarusteena saatavat ruostumattomat astiat. Näiden avulla valmiiksi valmistettuja ruokia voi pitää lämpimänä tai lämmittää uudelleen – erinomaisesti esimerkiksi illallistarjoilun ajoitukseen.

Käyttö ja hallinta

Käyttö on yksinkertaista:

  • Virtakytkin ja termostaatti ohjaavat toimintaa
  • Automaattinen veden tason tunnistusjärjestelmä pitää huolen, että oikea määrä vettä on käytössä kuhunkin toimintatilaan – ilman manuaalisia säätöjä käynnistyksen jälkeen

Asennus

Monitoimikeitin vaatii:

  • Liitännän vesiverkkoon
  • Yhteyden poistoveden viemäröintiin
    Nämä liitännät muistuttavat tavallisten kodinkoneiden asennusvaatimuksia ja tehdään samalla, kun liesi asennetaan.

Toimitus ja lisävarusteet

  • Toimitukseen sisältyy rei’itetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu astia kannella, joka on tarkoitettu höyrykypsennykseen
  • Tarvikkeet pastan keittämiseen ja vesihaudekäyttöön ovat saatavilla erikseen lisävarusteina

Monitoimikeitin on saatavana lisävarusteena Chassagne, Chambertin, Fontenay, Citeaux, Cluny 1400, Cluny 1800, Sully 1800- ja Sully 2200-malleihin.

 

Monitoimikeitin